Свързани новини

17.04.2024 19:04

Измамнички прелъстяват, упояват и изнудват за имоти младежи, ако не - жалват се от несъществуващо насилие

Видян 2178 пъти | Коментари 0
Гласували 3 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна
От МВР ни алармираха за семейна трагедия заради най-новата подла схема, от прилагането на която не е застрахован никой мъж, особено младежите. Измамнички - майка и дъщеря, упояват жертвите си, карат ги да им прехвърлят имоти. Имената и снимките им се пазят в редакцията им, но не можем да ги публикуваме, докато се води следствие, затова използваме инициали. Те вече са взели апартамента в Лагера на Н.М. Сега са разследвани заради втората си жертва.
Полицията е по следите на двете жени от провинцията, живеещи в столичния квартал Младост.
В капана на измамничките, чиито умения като по Кама сутра напомнят професионални, попадат както млади, неопитни мъже, така и възрастни мъже с добър социален статус.
Схемата на измамничките е проста - мъжете са примамени от щедрите обещания за любов и вярност, но получават, освен добър секс, упойващи вещества и са докарвани до безпомощни състояния, в които са манипулирани да прехвърлят имотите си на въпросните жени - майка и дъщеря.
Поредната жертва на двете схемаджийки е младото момче С. М., което дори и в безпомощно състояние не се съгласява да прехвърли имоти. Хитрите изнудвачки веднага вкарват момчето в следващата стъпка от подлата си схема. Дъщерята завежда дело срещу него за домашно насилие и под предлог, че ще си оттегли показанията, отново прави опит хлапакът да й прехвърли наследственото си жилище в престижен квартал.
Момчето отказва и по настоящем търка наровете на Централния Софийски затвор.
Наглостта на дъщерята с инициали В. Т. и майката с инициали Р. В., не спира до тук. Пристъпват към третата стъпка от подлата схема.
Ударили на камък с младежа, започват да изнудват близките му. Законът за домашното насилие се ползва от двете самозабравили се жени за бухалка за постигане на користни цели. Той е основан на погрешното схващане, че жертви на насилие и топмоз биха могли да бъдат само жени, а хитрушите се възползват подло от това незаконно предимство за единия пол, прекомерно налагано покрай прословутата Истанбулска конвенция.
В преследването на "сладкия" имот двете не се спират пред нищо.
Единствената надежда на С. М. и неговите близки да се пресече тази схема и да не пострадат още хора сега е полицията и съда.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

близнаци

В последния ден на месеца може да откриете

В последния ден на месеца може да откриете, че се