Защо трябва да се откажем от Мария Габриел - защото един човек я е обидил, попита Борисов.

Свързани новини

21.03.2024 09:24

И днес даваме време на ППДБ да мислят: Борисов

Видян 526 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

ПП-ДБ продължават да си мислят, че ще има правителство с втория мандат, но това категорично няма да стане. това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в парламента.

    "Ние се предложили само премиер, но ПП-ДБ не искат правителство. И днес им даваме време да мислят, но утре стават точно седем дни от преговорите".


Попитан дали са готови да отстъпят от Мария Габриел и да предложат друг премиер, Борисов коментира: „Защо трябва да се откажем от Мария Габриел? Защото един човек я е обидил? Човек, който благодарение на нас е финансов министър, благодарение на нашата подкрепа, ние го защитавахме девет месеца от всички вас, които го нападахте”, добави Борисов.


"Моето обяснение е, че Асен Василев е намерил прекрасното време да дезертира, и то по начин, по който да обедини всички, които не ни обичат", коментира Борисов. Той отбеляза, че е прекарал много време с него и го определи като "изключително умен".


"След фокусите, които прави във финансите, ще трябва да връщаме пари от бюджета по Плана за възстановяване. Смачканият дефицит също е на база на много фокуси. Той, ако остане, трябва да си оправи тази каша, защото Международният валутен фонд в доклада си казва, че трябва да се вдигнат данъците. Да не говорим за енергетиката - как взимаше пари, връща, прави, струва, изпразни фондовете, похарчи ги, върна ги", посочи Борисов.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

козирог