Много ми е чудно тези, които говорят за избирателната активност - какво очакват като вдигнаха преди 3 г. юмруците, продължи Борисов.

Свързани новини

05.11.2023 17:11

Гласувах като Костов - с отвращение: Борисов

Видян 1909 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


"Съжалявам ,че си сложих подписа... ъъъ гласа под този човек (Васил Терзиев), така му кажете... И аз Като Костов - с отвращение гласувах, това е наблагодарен човек." Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира своя избор, който направи в 17 часа днес.

С хартиена бюлетина избра да гласува лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Банкя днес.

"Има ли здрава машина или не останаха?", пошегува се с членовете на СИК още на влизане Борисов. След това подчерта, че като гледа това, "което се случва в София и Варна", предпочита да гласува с хартиена бюлетина.

Това, което чувам тука - така са вдигнали, такива оферти има в Банкя, ние се познаваме, не им прави чест на тези с морала, Гледам, че машините се чупят главно в София и Варна, защото това е уж схемата. Аз моето обещание съм си го изпълнил. Такава безпринципна работа - коалициите, в които влизат ПП-ДБ в страната... Да си видят с кого играят, да не кажат после, че Радев е лош. Изрично ги предупреждавам като знам какво правят в момента. Пожелавам на всички успех, каза Борисов.

Много ми е чудно тези, които говорят за избирателната активност - какво очакват като вдигнаха преди 3 г. юмруците, продължи Борисов.

Призовах да се гласува за ПП-ДБ, защото сме в коалиция. Ще видим кой кого и как е подкрепял и ще ви кажа как функционира тази сглобка в страната, допълни той.

Нищо не се е променило. Аз си държа на думата. За мен изборите за София приключиха миналата неделя, посочи той.

На въпрос трябва ли да се смени шефът на ДАНС, отвърна: Защо? Заради кое? Трябваше да има смяна незабавна на зам.-министъра, който ходи с телефона и снима двата кода. Ай ти та казаха, ако се чупят машините и някой има двата кода, някой може да манипулира машините. Гледах го Денков как се върти около машината и не исках и аз да изглеждам така смешен, допълни той.




 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

стрелец

Днес се постарайте да се съсредоточите върху текущите си задачи

Днес се постарайте да се съсредоточите върху текущите