06.05.2022 15:05

България 24 тръгва ударно с известни водещи

Видян 3949 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

След като телевизия България 24 вече се управлява от нови лица, тя даде сериозна заявка да се превърне в една от водещите дискусионни медии у нас. Постепенно телевизията обновява програмната си схема с нови и интересни предавания. Дългогодишните  журналисти проф. Петко Тодоров и Светослава Рудолф ще правят две предавания – Хитове в Мрежата и Топ интервю. Първото ще е двучасово и ще бъде със събеседници и зрители, които ще могат на живо да задават своите въпроси, във второто ще канят и гост-водещи. Бившият министър Красимир Каракачанов ще води седмично предаване за история и политика, озаглавено „България над всичко“. В „Телевизионен омбудсман“ също ще отговарят на въпроси на зрители. Негов продуцент е известния адвокат Любомир Денев, а сценарият е свързан с проблемите на хората в съдебната система.

 

Седмично предаване за проблеми и футуристични новости в света на автомобилите „Авто маратон“ ще е с водещ известния автомобилен журналист Краси Панчев.

 

„Седмицата с Нина и Зий“ е едночасово предаване, което ще обсъжда наболелите проблеми на хората, новости в правния свят, актуалните събития от седмицата с коментари на гости, както и жива връзка от студиото в Калифорния. Водещи са американския продуцент, с български корени Зий Ребело, и юристът и журналист Нина Хамилтън, която е с 25-годишен стаж на водеща. Предаването ще се излъчва всяка неделя от 12:30 часа, а първи гости в студиото ще са журналистът Стоян Тончев от liberta.bg, който ще коментира конфликта в Украйна, решението на българското правителство за военната помощ, приемането на Македония в ЕС, както и фалшивите новини и медийната манипулация, и адвокатите Румяна Ченалова и Любомир Георгиев, които ще засегнат кризата с газа и възможно ли е България да спечели дело срещу Русия във връзка с подписания договор за доставките на газ и петрол.



Етикети
, , , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Най-добрите плажни хотели в Европа

Най-добрите плажни хотели в Европа

Mandarin Oriental, Коста Наварино, Гърция ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

водолей