13.04.2024 14:04

3 стопа на тока за 4 дни на жълтите павета: Ало, Електрохолд/Еврохолд

Видян 1003 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

3 спирания на тока за 4 дни отбеляза като истински световен рекорд доставчика на ток на Западна България - Електрохолд, част от близката до кмета Терзиев и довчерашния премиер Денков група Еврохолд. Жълтите павета, сърцето на София и на страната, където са разположени и всички институции на София са подложени на удар след удар. Защо?


Версиите са 2, като е възможно и да са преплетени:


Първата е липсата на инвестиции, след като румънските власти откриха 300 милиона евро дупка в румънското дружество на Еврохолд - Евроинс, а управляващият групата призна в тв интервю, че това щяло да създаде проблеми и на потребитгелите на ток в София. Не, че има друга логика, освен прехвърляне от болната на здравната глава и от единия в другия джоб. И без официално увеличение, сметките в града се удвоиха, откакто има нов собственик на ЕРП-то, което преди това беше ЧЕЗ. В същото време зачестиха ударите и авариите. Което веднага ражда лотиката, че инвестиции не се правят или поне в недостатъчен размер, защото преди това не е имало подобни проблеми. А всичките пари от сметките ни отиват по друго направление. След малко повече от 2 месеца тези сметки и ще скочат, защото ЕРП-тата минават на свободния пазар и ще ни суровакат, ако не веднага, то от есента с поне 20% повече.


Втората поставя въпроса дали е възможно да има връзка ремонтът на Телефонната палата на жълтите павета, извършван от единия от братята Папазки, свързано с когото дружество купи сградата от фирма на Васил Божков за 500 евро на свадратен метър, за да прави хотел? Същият врачански предприемач държи Уинбет с лице Стоичков и протестира, когато се пише, че помага на ЦСКА (Ловеч) с лице Ганчев. 


Каквато и да е причината, спирането на тока 3 пъти в рамките на една седмица и неумелото му пискане 3 пъти за 4 дни и 4 пъти за седмица е повече от скандално и не може да се допуска повече, възмущават се живеещите в центъра на центъра граждани с пълно основание и с не най-любезни обръщения към виновниците. 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

риби

Това е подходящ момент да се съсредоточите върху изграждането на силни

Това е подходящ момент да се съсредоточите върху