Свързани новини

30.12.2017 09:02

Каква ще бъде Вашата 2018 г. според числата?

Видян 12621 пъти | Коментари 0
Гласували 3 рейтинг: 4.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ако сте родени на 9 октомври, 18 януари или на друга дата, при която сборът от цифрите на деня и месеца се свежда до числото 1(1+8+1=10=1+0=1), за Вас 2018 г. ще мине под знака на числото 3. Януари и октомври ще бъдат трудни, а февруари и ноември носят успех в бизнеса. Март-април е сложен период за Вас, както и месец юни. През декември е време за любов.


Ако сте родени на 2 септември или на друга дата, при която сборът от цифрите на деня и месеца се свежда до числото 2(2+9=11=1+1=2), 2018 г. ще бъде най-трудната от 9-летния период за Вас - 4. Не се притеснявайте, дори да Ви се стори тежко положението, поставяте основи на успеха през следващата 2019 г. През януари и октомври правете бизнес, февруари задължава да обърнете повече внимание на най-близките си, както и през ноември. Март и декември са трудни, но през април ще върви много.


Ако сте родени на 1 февруари или друга дата, при която сборът от цифрите на деня и месеца се свежда до числото 3, за Вас 2018 г. ще донесе делова активност, пътешествия, но е възможно да се изнесете за добро или за лошо отнякъде или да излезете от някаква система. Трудните ви месеци са февруари и октомври, а също април, както и август, но той поставя основите на голям успех през следващия септември. Любов, но и проблеми с близки, ще бележат януари и октомври.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...