Свързани новини

17.10.2017 16:00

БСП: Стоилов не носи отговорност за брат си

Видян 1282 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Депутатът Георги Стоилов бе изслушан в ИБ на БСП по повод информациите, че брат му Илия е арестуван в Русе за рекет и търговия с наркотици. Според ръководството на червените депутатът не носи отговорност за действията на брат си, още повече, че в случая на става дума за назначения и шуробаджанащина.


„Надяваме се утре да бъде изслушан от парламентарната група, защото в тази партия си има правила и трябва да се спазват”, коментира Драгомир Стойнев.


На напомнянето, че в последните дни говорят за шуробаджанащина, Стойнев посочи, че се смесват темите. „Тук не става въпрос за държавни постове, тук не става въпрос за разпределяне на държавни пари, тук не става въпрос и за шуробаджанащина”, обясни той.


По-рано членовете на енергийната комисия в НС от БСП съобщиха, че ще поискат среща с всички началници на топлофикациите в страната преди старта на зимния отоплителен сезон. Целта е да се чуе какво е състоянието на монополните дружества и какви са евентуалните проблеми, които биха могли да възникнат.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

близнаци

Чудесен ден за разширяване по всички фронтове

Чудесен ден за разширяване по всички фронтове.