Свързани новини

29.09.2016 13:25

Борисов: Карат ги от телевизиите да питат глупости, а не ги интересуват хората

Видян 1751 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Аз мислих, че ви интересува блока на хората, мислех, че ви интересуват пречиствателните станции, мислех, че ви интересува това, което ги интересува всичките тези хора. Тях не ги интересува дали е Бокова или Георгиева, те ги интересува днес как ще живеят. Това ги инртересува.


Така премиерът Бойко Борисов отговори на въпрос за реакцията след подмяната на номинацията на България за шеф на ООН и готвения вот на недоверие по темата за бежанците, предаде КРОСС.


Борисов откри нова система за отпадъци и обновен жилищен блок в Луковит. Той каза на репортерите, че не се интересуват от каквото трябва.


Премиерът поиска да го питат дали правителството има пари за саниране на още блокове, както и откъде ще се намерят тези пари. „По милиард на година слагаме за саниране", обеляза Борисов.


„Самите хора казаха как БСП и другите са ги лъгали, за да нямат това нещо. Тези, които 25 години ги лъгаха да си понесат отговорността", каза премиерът Борисов докато се разхождаше из насъбралите се жители на Луковит.


Бокова има своето право да не се оттегли от надпревата за шеф на ООН, каза все пак премиерът. Той припомни отново, че БСП и Първанов не са питали най-голямата партия кого да номинират за генсек на организацията.


„Карат ги от телевизиите да питат глупости, а не ги интересуват какво става с хората. Аз ходим само като направим нещо. Това си е директно за вас, подарък", обърна се Борисов към възрастните хора, които поискаха да го поздравят. На въпрос от гражданите кога ще се санират и къщите, той отговори, че като се свършат блоковете тогава. Те му припомниха да мисли и за малките градове, а не само за София.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Почина бащата на убития Митко от Цалапица

Почина бащата на убития Митко от Цалапица

Бащата на убития младеж от Цалапица ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Ден бърз и активен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Ден бърз и активен. Определено ще ви е интересно и