Свързани новини

04.07.2016 15:52

Несебър, Равда, Влас празни, тол таксата за Солун е само 2 евро

Видян 15881 пъти | Коментари 0
Гласували 6 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

  „Никого няма на Несебър и Равда”, разказа заместник-председателят на Съюза на собствениците на Слънчев бряг и главен секретар на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация Веселин Налбантов. На Свети Влас също туристи няма, даже през уикендите не се пълни, А ВЕЧЕ Е ЮЛИ, докладва оттам агент на 19 минути. Същото важи и за Лозенец, показа проверка на друг наш пратеник.



В предаването на Стефан Солаков по СКАТ през уикенда, където браншовикът бе гост заедно с лидера на Патриотичния фронт Валери Симеонов, той прогнозира на база реални данни лошо лято за градчетата, където летуват българите, и нелош сезон за туристическите комплекси, работещи с чужденци, с възможен ръст в рамките на 5% (доста далеч от прогнозираните от ресорния министър Ангелкова 35%, ревизирани на 20%).



Налбантов изрази протест срещу орязването на субсдиите за образование в туризма при тоталната липса на кадри за сектора. Хотелиерите ни тази година наемат украинци и молдовски от българските малцинства в тези бедни съветски републики, но това не е сериозна политика на държавата.



Това, което тя прави по криворазбран модел за туризма ни е да пречи на преминаването на гръцката граница на българите, решили да прекарат лятото си в Гърция. През уикенда в кампанията се намесиха и телевизиите с охкания и пъшкания за магистралната такса, въведена на пътя от пункта Промахонас до Солун, а тя е нищожните 2 евро – колкото час платен паркинг по нашите курорти. За сметка на това намалява наполовина времето за стигане до града на Бялата кула. И по никакъв начин не спира потокът на българи, желаещи да почиват на „мръсното” според Ангелкова море на съседите. Даже пускат доволни снимки във Фейсбук и се подиграват с нелепите действия на родната управа.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

везни