Свързани новини

09.02.2016 16:47

Експертизата: Охранителят на инкасото в Средец застрелял Христо от упор

Видян 1461 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

  20-годишният Христо Борецов, който в понеделник с братовчед си Бойко се опита да задигне парите от инкасо автомобил в Средец, е починал от кръвозагуба. При опита за грабеж единият от охранителите простреля смъртоносно момчето.
Вчера излезе и съдебно-медицинската екпертиза, която  установила, че Христо е убит от упор право в сърцето. По думите на медиците смъртта е настъпила за около 10-12 минути, предава 24 часа. Засегнат бил и един от белите дробове на младежа.
20-годишният Христо е успял да тича прострелян около 200 метра, преди да падне, тъй като не е имал разкъсан централен кръвоносен съд, при което фаталният край настъпва много по-бързо, обясниха още лекарите.   



     Окръжната прокуратура в Бургас привлече като обвиняем и задържа  братовчеда на застреляния - Бойко Борецов. Той е привлечен като съучастник за опит за кражба на 125 000 лв.  За целта е употребена сила, като Бойко Борецов е бил въоръжен с пистолет. Грабежът е в особено големи размери.  За престъплението се предвиждат от 15 до 20 г. затвор.
Припомняме, че и убитият, и братовчед му са били служители в охранителни фирми и познават добре дейността на инкасото. Младежите не са криминално проявени. По данни седмица преди фаталното нападение над колата с парите в Средец, Христо Борецов останал без работа. Младежът бил уволнен от охранителната фирма, защото шефовете му не останали доволни от него. Вероятно планът за обир му е хрумнал, след като се озовал в задънена улица – без работа и без пари.









Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

рак

Днес бъдете подготвени за ден, пълен с важни задачи и отговорности

Днес бъдете подготвени за ден, пълен с важни задачи и