Свързани новини

31.07.2015 15:00

Бъчварова: РБ застрашава програмата на правителството

Видян 1168 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Очевидно имаме различни позиции и гласуваме по различен начин, но реформаторите преекспонират това свое право и така застрашават изпълнението на програмата на правителството", заяви вицепремиерът и вътрешен министър Румяна Бъчварова в кулоарите на парламента минута след като удари последния парламентарен звънец за тази сесия.По повод на написаното от лидера на РБ Радан Кънев във Фейсбук тя уточни, че "тази риторика може да се харесва на избирателите и последователите им, но не е сериозно политически". И нарече обсъждането на сериозни неща във Фейсбук "много лоша практика".


Бъчварова не смята, че реформите са на една или друга партия, а са общи и залегнали в програмата на правителството. И обясни раздразнението на Кънев с това, че социалната реформа на Ивайло Калфин е минала, а здравната не е.


Вицепремиерът уточни, че никой не толерира ничии реформи, но обвини реформаторите, че техните се бавят, защото "те често не присъстват на всички обсъждания и това е факт".


Бъчварова все още не знаеше за искането на РБ още другата седмица да се свика Съветът за развитие и каза, че ще направи това едва на 4 септември, като подчерта, че да да има истинско заседание, на него да присъстват всички министри и шефове на парламентарните групи на ГЕРБ, Реформаторския блок, Патриотичния фронт и АБВ.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

овен

Особен ден, предизвикателен, пълен с изненади

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Особен ден, предизвикателен, пълен с изненади. Ще се