01.04.2015 00:27

Президентът подаде оставка

Видян 7003 пъти | Коментари 0
Гласували 11 рейтинг: 4.6364
много слаба слаба добра много добра страхотна

Президентът Росен Плевнелиев е внесъл в деловодството на Народното събрание искане да бъде освободен от поста си. От кабинета на председателя на парламента Цецка Цачева потвърдиха сензационната информация. Източник, пожелал анонимност, сподели, че шефката на НС била бясна, понеже това й разваляло плановете за цялата ваканция – от нейния незаслужен имен ден Цветница, през Великден до когато му дойде времето. 


Никой в президентската администрация не е бил информиран за изненадващия ход. Само премиерът, чийто кабинет е от другата страна на Дондуков, знаел. Той вече е предложил Плевнелиев да бъде назначен за посланик в Чехословакия.

Когато вплоследствие разбрали за ужасяващата новина, както официалният пиар на О.З. държавния глава Мария Иванова, така и неформалният му „мозък” Ивет Добромирова изпаднали в истерия. Причината е, че Плевнелиев не смятал да ги вземе на новия си пост. Негово пресаташе щял да бъде Иво Прокопиев.


Олигархът – беглец трескаво се нуждаел от дипломатически имунитет, след невероятните разкрития, които направи за него в шумно коментираното си интервю избягалия банкер от Газурниците Цветан Василев. Цитираме: „Всичките му пари са от държавата”.

 

Плевнелиев вече е започнал наложителните преди всяко посланическо назначение курсове по протокол. Засега бил на ниво овладяване на техниката как да пие повече от една бира, без да му се налага да се оттегля до тоалетната, която е от изключителна важност в страната, където кехлибарената течност се лее като милиони от Каолин в кипърски офшорки.


Честит Първи април! 




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

близнаци

Днес може да се чувствате раздвоени между различни интереси и задачи

Днес може да се чувствате раздвоени между различни