Свързани новини

30.01.2015 13:56

Миков и Станишев задават лявата алтернатива

Видян 963 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На тридневен семинар в Пловдив от 30 януари до 1 февруари лидерът на ПЕС Сергей Станишев и председателят на БСП Михаил Миков събират ръководството и основни фигури в партията в хотел Санкт Петербург, на който ще бъдат излъчени основни леви послания и идеи месеци преди предстоящите местни избори. 


Семинарът е под надслов „Предизвикателствата пред лявото и  България през 2015 г.“ и участие в него ще вземат, освен двамата лидери, депутати-социалисти, евродепутатите на БСП, представителите на Изпълнителното бюро, областните председатели и кметовете-социалисти (членове на УС и на КС на НСОРБ), коалиционните партньори на БСП, както и широкото ръководство на червената младежка структура. 


Лидерът на ПЕС Сергей Станишев ще направи анализ на предизвикателствата пред лявото в Европа и в България, а председателят на БСП Михаил Миков ще представи пред участниците на семинара перспективите пред българските социалисти. 


През първия работен ден на форума ще бъдат дискутирани темите „БСП – поглед отвън“ и „Медийната среда в България. БСП в обектива“. На втория – народни представители и анализатори ще коментират две теми: „Управлението на дясната коалиция и рисковете пред социалната и икономическата стабилност на страната“, както и „Местните избори – важна битка за БСП“. 


Целта на семинара в Пловдив е левицата да направи успешна кампания за местните избори и да се открои като единствената възможна алтернатива на управляващите. Гост на семинара от ПЕС е  зам.- генералния секретар Марая Лафебер.



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

водолей