Свързани новини

14.09.2014 14:09

Новите „Батко и братко” са мама и щерка

Видян 7124 пъти | Коментари 0
Гласували 7 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Една снимка говори колкото 1000 думи, казваше Никсън. Две снимки колко казват?!...Министерството на културата на България мълчи, а не гони координаторката на българския конкурс за европейска столица на културата 2019 Деяна Данаилова, след като бе разкрито, че собствената й дъщеря работи за победителя Пловдив. Та и не го крие. Така са потомците на русенските партийни велможи от БКП!

Новата версия, която е пусната, за да спаси кожата на чиновничката е, че госпожата не познавала шефа на щерка си Мила – Асен Асенов, нито друг от хората в Пловдив. Е, паметта й явно е доста услужлива, защото по незнайни причини по време на предишния служебен кабинет тя като заместник министър, министърът Владо Пенев и шефката на кабинета му Мира Лазарова заведоха в делегацията си в Китай Асен Асенов и има снимки от тази разходка, която доведе концерти в Пловдив. Сигурно е подробност, че Мира е основателката на Капитал лайт, а племенникът й Алексей е главен редактор на Капитал. Като репортери са в един отдел с Асен Асенов, когато той работи във вестника на олигарха Иво Прокопиев, който си има за джобен президента Плевнелиев. Той пък назначава служебните правителства.

Има и друга снимка, съвсем прясна – от дизайн уик-а в Пловдив, откраднат от София. На кадъра ясно се вижда как дружно запиват Деяна Данаилова, кметът на града под тепетата Иван Тотев (човекът, който обяви: „влизаме с бутонките в културата”, а на петъчния предизборен дебат по бТВ се видя, че нивото на културата в града наистина е европейско) и Асен Асенов, който се оглежда като диверсант.

За да докаже, че не само разкритието на 19’ за очевидната шуробаджанащина е факт, но и зад цялата работа стои кръгът Капитал, който разчита да врътне милионите (по оценка на ресорния зам.-кмет те ще бъдат поне 75 млн. лева), които Пловдив няма, но ще трябва да похарчи за евростолица на културата, една от медиите от групировката – Дневник започна яростна атака срещу Варна. Хора са разпвани, понеже били вземали хонорари за подготовката на Варна, сякаш под тепетата Асен Асенов и компания не са. И сякаш имаш нещо лошо човек да получава възнаграждание за труда си. Истинската причина е, че Варна заяви воля да обжалва конкурса.

Тук на място дойде и разкритието на една от класичките на културната журналистика у нас Валя Стоянова, която по Нова телевизия напомни факт, който дава да се разбере, че приказките, че работата на Деяна Данаилова не е повлияла на резултата са пълни глупости. С ясното съзнание, че поне двама от българските членове, подбирани от нея, са в конфликт на интереси, в гласуването за Пловдив участват 7 наши членове, но не 7, а 6 чужди. Така мнозинството е гарантирано за победата на новите „Батко и братко”, но вече в поли – мама и щерка, и тяхната банда.

Разкритията обаче не свършват дотук. В следващия брой продължаваме, защото истината трябва да се знае.



Етикети
, , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

козирог

Днес може да откриете, че простите решения са най-ефективни

Днес може да откриете, че простите решения са