Свързани новини

01.09.2014 10:03

Лондонски анализатор: Очаква се срив на долара

Видян 1105 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Известният финансов анализатор Чарлc Ненър, който се занимава с изучаване на цикли на финансовите пазари прогнозира, че щатската валута ще се срине в края на 2014 година. Това съобщава икономическият коментатор Греаг Хънтър в своя блог, цитиран от Блумбърг и Блиц.


Според него, причините за това са различни. Правителството на САЩ има неизплатени заеми, които са  краткосрочни. Ако лихвените проценти се повишат само с половин процент, те вече са в беда.


Също така, Съединените щати не разполагат с правомощия да наложат много съкровищни облигации на други страни. Така че, разбира се, доларът си отива заедно с могъществото на Америка и нейната власт над света.


„Цената на нефта ще бъде много по-висока и инфлацията ще започне да се раздвижва. Това е началото на спирала на поскъпването. Пет години по-късно ще разберете, че инфлацията е започнала през 2014 г. Това не означава, че всичко ще се случи през 2014 г., това е само началото”, твърди Ненър."


Експертът се изказва и по водените в света военни действия през последните години. Според него, голяма война е в процес на създаване от 2013 г. „И когато ме запитват дали тя ще започне с гръм и трясък, аз казвам не, тя ще започва постепенно, без ние да забележим. След десет години поглеждайки назад във времето вие ще видите, че тя е започнала през 2013 година. . . Аз все още мисля, че голямата война ще дойде от Близкия изток... ", завършва Ненър.



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката


Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката, а