Свързани новини

06.06.2014 17:30

US посланикът ни нарежда: Не е подходящо да работите с Русия

Видян 3017 пъти | Коментари 0
Гласували 3 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В стила на генерал-губернатор в нашата суверенна държава, член на ЕС, като истински диктатор американският посланик - някоя си Марси Райс, нареди на България да не работи с Русия. Уникален втори скандал след писмото два дни преди евровота, в който ни заплаши с "мъките на украинския народ".


Ето и целия текст на съобщението:


В отговор на действията на Русия в Украйна Съединените щати включиха Стройтрансгаз и нейните клонове в Списъка на САЩ за налагане на санкции срещу определени лица, публикуван на 28 април т.г. Тези санкции забраняват всякакви бизнес отношения от страна на американски граждани със Стройтрансгаз и замразяват капиталите на тази компания в Съединените щати.


Санкциите са част от по-широките усилия от страна на международната общност да държи Русия отговорна за нарушаване на териториалната цялост и суверенитета на Украйна.


Ние сме дълбоко загрижени от скорошното решение на България да предостави изграждането на газопровода „Южен поток“ на Стройтрансгаз.


Моментът не е подходящ да се работи с Русия по обичайния начин.


Съветваме българските фирми да избягват да работят с фирми и лица, санкционирани от САЩ. Фирми или физически лица, които предоставят материална подкрепа на Стройстрансгаз, могат също да се окажат под ударите на санкции от страна на САЩ.


Важно е Съединените щати и ЕС да продължат да работят заедно, за да покажат ясно на Русия, че нейните действия в Украйна ще продължават да имат последствия.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

рак