Свързани новини

22.10.2012 12:12

Пиарка стана шеф в АЕЦ Козлoдуй

Видян 7352 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Миналата седмица 19’ предупреди, че Андрей Иванов се завръща. Сигурно не е случайно, че лявата му ръка Валя Чилова пое още един отговорен пост, след като вече е шеф (освен на собствената си фирма) и на Столичната агенция за приватизация. 

След доставчика на храни за детските градини Валентин Николов, който оглави АЕЦ Козлодуй, сега  пиарката Валя Чилова влезе сред директорите на Водно-електрическата централа към Първа атомна.

Понеже има много ангажименти като шеф на частна пиар агенция, на Столичната агенция по приватизация, като международен секретар на Предприемачи - ГЕРБ и не на последно място като общински съветник в София, Валето нямала време дори да отскача до дунавския град. Това означава, че подчинените й се налага да минават стотици километри до столицата и обратно, за да й носят документи за подпис и да й пращат изкараните с пот на чело пари.

Интересно е обаче как успява да изпълнява отговорната си работа, която е жизнено важна за АЕЦ Козлодуй, за енергийната система, а оттам и за цялата държава. Когато човек хем не е експерт, хем няма и време да отдели за поста, на който е назначен и за навлизане в работата, чудно е защо точно на него се пада честта да управлява подобен стратегически, а на всичко отгоре и опасен обект. 

Апропо, резултатите на СОАП, управлявана от Чилова, са плачевни, което със сигурност не е добра препоръка за заемане на нови и нови постове. Агенцията бе превърната по нейно време просто в хранилка за общински съветници от разни цветове, които получават по 3 бона на месец за нищо и половина. Сделките са около нулата по брой и недостатъчни по стойност, програмата не се изпълнява.

Едва ли може да се намери друго обяснение шармантната дама да попадне на върха в топ фирма като АЕЦ Козлодуй, освен политическо назначение. Което пък означава, че Андрей Иванов, когото всички смятахме за отстранен от властта, не просто се завръща, но и придобива нови лостове във властта. 

Интересно е кой ли си позволява да оспорва думата на премиера, който лично се постара да изхвърли Иванов в началото на тази година??? И кой поставя ГЕРБ в неудобно положение да се обяснява за подобно необяснимо логически назначение в кампания по референдум за атомната енергетика??? 



Етикети
, , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

овен

Ограничете физическото натоварване

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Ограничете физическото натоварване, наблегнете на