Свързани новини

30.07.2010 17:15

Проклятието на Илия Павлов тегне на Пешо Сумиста

Видян 7974 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Голяма работа е българското ОБРАЗОВАНИЕ! След като разкрихме как тираджия е шеф на центъра за развитие на човешките ресурси към Министерството на просветата, оказа се че и парламентът има с какво да се гордее.
Главното действащо лице в групата на “килърите” е съветник на Комисията по образованието, младежта и спорта на българското народно събрание. При това е адаш на експрезидента Петър Стоянов.
Всички приказки колко неофициален е статутът на Вожда, както го наричат сумистите, са напразни, понеже със златен герб на визитките му е записана неговата парламентарна титла. На събития той седи на една маса с министъра на спорта.


Свилен Нейков не е показвал признак тази компания да му е неприятна. Също като депутати, които след цялата медийна разгласа на предишните съдебни неприятности на Петър Стоянов, сега се правят на ощипани, че не знаели какъв съветник са си взели по препоръка на червената Валентина Богданова. Лично шефът на Комисията – слабо известен депутат от Атака, излъга по този повод и дори похвали Вожда за парламентарната му дейност.
Оказва се, че в същото време министър Цветанов е бил по петите на съветника, когото за краткост нарича Пешо Сумиста. Още на 5 юли, когато премиерът Борисов посети МВР и поздрави колегите си за професионалния им празник, той намекна, че се готви голям удар срещу мафията до дни.
Сега разбираме, че фамозната операция Килърите на практика е била през завършек преди близо месец. Както Борисов обясни тези дни, той дълго я чакал, но от МВР го уверили, че този път ще изпипат всичко, за да няма забележки от Брюксел, магистратите и медиите.


Сега е време да разкажем интересни неща, които няма къде да другаде да прочетете, за да звучи историята като истински екшън. Главният герой колекционира автомобили. Петър Стоянов претижава няколко тузарски супер возила. Гвоздеят е истинска колекционерска ценност. Това е любимото бронирано БМВ седма серия на убития бос на Мултигруп Илия Павлов.
Колата има уникална история. Тя вози първия български милиардер, когато тече предната газова война между България и Русия. В онзи момент, както неотдавна напомни бестселърът ни за Дарина Павлова, лимузината беше ударена от бомба.
Случката стана по пътя от дома на Илия Павлов – неговата резиденция Бистрица, към централния офис на корпорацията на бул. Г.М. Димитров. Тогава взирвното устройство бе поставено на самото платно. То по чудо не отне 4 години предсрочно живота на една от емблемите на българския преход. Бронираната кола спаси живота на милиардера. Но тя изигра и ролята на негова катафалка на 7 март 2003 година. Тогава снайперист, издебнал Павлов в храстите срещу офиса му застреля точно на качване във въпросното БМВ бизнесмена.
Охраната му не успя да реагира. Нито пък лекарите в Пирогов, където моментално бе откарано тялото на безжизнения вече Илия Павлов.


Петър Стоянов, когото днес презрително полицията нарича Пешо Сумиста, не е ПРОСТО многократен европейски шампион и световен призьор в своя спорт. Той е откривателят на една от малкото реклами на България – Калоян Махлянов. Не само Япония, но и целият свят го познават като Котоошу. Той е най-знаменитият българин извън пределите на държавата, заедно с Димитър Бербатов. Момчето от Джулюница никога не би получило възможността да стане милионер и звезда, ако не бе подкрепено треньорски, финансово и приятелски от Стоянов. Той му е и кум. 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

рак

Очаква ви продуктивен ден

Очаква ви продуктивен ден, ако успеете да организирате