Това е пореден случай на насилие над животно в Старозагорско през 2023 г. През декември беше намерено убито домашно куче в Павел баня, припомня БТА.

Свързани новини

02.01.2024 16:16

Жена от Старозагорско намери кучето си обесено на улицата

Видян 757 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Жена от старозагорското село Еленино е подала сигнал в полицията за това, че е намерила кучето си обесено на улицата. Това се е случило малко преди настъпването на новата година, съобщават от областната дирекция на МВР.

Стопанката на животното Ренета Петрова разказва в „Моята новина”, че то излязло инцидентно от двора на къщата ѝ. „След часове обикаляне и търсене, минути преди настъпването на Нова година, намирам кучето си обесено в края на селото в тъмна улица без асфалт и без изход”, споделя тя.

Петрова обяснява, че в Еленино има много бездомни кучета, но уточнява, че нейното е малко и ако се уплаши, лае и бяга. „Не може да навреди нито на човек, нито на домашно животно! Не сме имали пререкания с никого в селото, не мога да си обясня кой би го направил!”, категорична е жената.
По думите ѝ кучето е убито умишлено. „То е видимо домашно и хората го познават. Гледам го от 10-годишна като свое дете. Това да го видя навръх Нова година, обесено в тъмна уличка, видимо починало в мъки, е неописуем кошмар и болка за мен и моето семейство”, пише още Петрова в рубриката ни „Моята новина”.

Това е пореден случай на насилие над животно в Старозагорско през 2023 г. През декември беше намерено убито домашно куче в Павел баня, припомня БТА.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

телец