Свързани новини

14.11.2018 16:24

МенТа роди всички пловдивски олигарси мултимилионери от ДДС, когато беше шефка на НАП

Видян 4621 пъти | Коментари 1
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

  „Станахме мултимилионери от ДДС, когато Менда беше шефка на областния НАП по Костово време”, признава един от пловдивските олигарси. 


Протекциите върху бизнесмените от града, преди сини, сега червени и в други разцветки, и 20 г. по-късно продължават. Ето Георги Гергов неотдавна получи подарък от правителството – 43 милиона лева за дупка от 3 дка, която има стойност 0, понеже не може да се застроява – археологически обект е и винаги по закон е трябвало да бъде, не нечия частна, а държавна собственост.


Мултимилионери стават и семейство Тотеви – майката – приятелка на Менда Стоянова и синовете й. Първият им удар, пак през Мендиното шефство в НАП, е закупуването за нищожна сума на общежитие, превърнато в хотела им Империал, към който – незнайно с какви пари – напоследък бе пристроен и съвременен бизнесцентър. Там редовно се провеждат събития за източване на еврофондове. Последният крупен обект на кметския брат, където неговото участие е 7 млн. лв. по сметки на местния в. Марица, е луксозен затворен комплекс на мястото на старите сгради на Каменица.


Още по-интересна ДДС – връзка е разплетена от ДАНС и е цитирана от проправителствения сайт Блиц, на който няма как да нямаме доверие, когато става въпрос за подобни неща: „Данъчната шефка Екатерина Милушева, която е арестувана от ДАНС за злоупотреба с пари, е била в близки отношения с депутатката от ГЕРБ Менда Стоянова. Точно заради връзките й с върховете в ГЕРБ тя успяла да уреди фирмата на сина си Христо Терзиев с договор за 589 хил. лева за саниране. Момчето е на 24 години, а дружеството му се занимава с производство на електроенергия от фотоволтаични паркове. "Катя и Менда са близки още от времето, когато депутатката бе шеф на НАП в града. С нейна помощ успя да се издигне и стана началник на Приходи от юридически лица, а мъжът й е шеф на отдела за събиране на ДДС”, пише официозът.


Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 30.06.2019 14:08

    АЛЕКСАНДЪР СТАМБОЛИЙСКИ ВОДАЧ НА БУНТА В БЛАГОЕВГРАД: МАФИЯТА НА ПАРТИИТЕ Е УПЛАШЕНА ПУСНАХА В ДЕЙСТВИЕ РЕПРЕСИВНИЯТ АПАРАТ! НЯМА ДА НИ УПЛАШАТ! Братя и сестри БЪЛГАРИ, Мафията в България се активизира, чрез репресивния си апарат, а именно Министър Младен Маринов. Призовавам служителите на МВР, ако им е останала и капка чест и доблест да не изпълняват заповеди нарушаващи конституционни права на гражданите, защото може и те да се окажат обикновени граждани без пагон. Сънародници в Благоевград, Петрич, Дупница се пишат масово протоколи против правата на гражданите. Във Велинград е струпан целият държавен апарат за респектиране на фирми (инспекции, дирекции и т.н.). Както видяхме в Перник бият гражданите, във Варна ги арестуват, в Троян ги глобяват, в Димитровград също ги отупаха набързо. Това сънародници е акция РЕСПЕКТ на политическия елит. По този начин те подчиняват народа и всяват страх, за да може да запазят комфорта си. Не искам да съм подстрекател, но това граничи с други форми на управление, а не с демокрация. Демокрацията трябва да дава свобода, а не да я ограничава. Отново се обръщам към многоуважаемия български народ. Скъпи сънародници нека дадем отпор на тази репресия към мирни граждани. Според МВР не НИЕ хората плащали данъци сме собственици на това, което е изградено с парите ни изкарани с пот, а някаква си агенция. Не НИЕ хората плащащи данъци сме върховният глас в страната, а секретарят Маринов. Не НИЕ можем да кажем, кое е добре за нас, а поставените от нас начело. Това скъпи сънародници е буквално обявяване на война на народа. Един съвет към Г-да Управляващите - не веднъж сме били свидетели, как народа дава, но и сме виждали колко по-брутално взима. Ако това репресивно отношение продължи то народа ще отвърне. Даваме срок до 14.11.2018 година 12:00 на обяд този репресивен натиск да бъде преустановен. В противен случай народът наистина ще излезе на бунт, бунт масов и неудържим, бунт срещу вътрешния агресор 19.11 идва.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

рак

Настроението ви ще е чудесно

Настроението ви ще е чудесно, а това ще ви помогне