Свързани новини

24.04.2014 16:07

AOC пуска 28″ MVA монитори

Видян 2101 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Специалистът при дисплеите AOC пуска първите си два 28" (71.1 см) монитора. Моделите m2870Vhe и m2870Vq притежават изключително големи 16:9 MVA панели с Full HD резолюция, широки ъгли на видимост и висок светлинен интензитет. Богати цветове, висок контраст и бързо време за реакция правят двата дисплея идеални, и за професионални нужди, и за забавления като видео игри, и филми. И двата модела идват с разширен набор от входове и други функции, като m2870Vq дори предлага допълнителен DisplayPort конектор и стерео говорители.


Перфектни цветове в удивителен мащаб


С двата нови модела от Value линията - m2870Vhe и m2870Vq, AOC навлиза в младия сегмент на 28-инчовите (71.1 см) дисплеи. Благодарение на MVA технологията на панела, изключително големият 16:9 широк екран предлага богати, живи цветове и супер висок контраст от 3000:1. Това ги прави идеални за взискателни професионални задачи като програмиране, при което се изисква висока разпознаваемост на цветовете, дори при зрителни ъгли до 178°. С кратко време за реакция от само 5 ms двата Full HD дисплея са идеални за бързи забавления като игри и филми, които наистина оживяват на големите 28″ екрани. Всекидневните офис задачи като работата с големи таблици и приложения с няколко прозореца извличат най-доброто от голямата екранна площ. Във всички тези случаи високата осветеност от 300 cd/m² осигурява ясни изображения дори при ярка околна светлина.


Широк набор от конектори и възможности


И двата модела са снабдени с D-Sub, DVI и HDMI портове, които приемат аналогови и цифрови сигнали. m2870Vq притежава допълнителен DisplayPort и стерео говорители. Цял набор от умни софтуерни инструменти допълнително подобряват преживяването на потребителя. Докато “e-Saver” и “Eco Mode” използват интелигентни режими на картината, за да намалят консумацията на енергия, i-Menu позволява настройките на монитора да бъдат задавани с мишката. Приложението “Screen+” дава възможност на потребителите да се възползват в пълна степен от големия 28″ екран посредством разделянето му на четири индивидуални панела, достъпни чрез клавишни комбинации.


Устойчивост и сервиз


И двата модела използват енергийно ефективна LED подсветка и стриктно отговарят на стандартите за устойчивост като TCO 6.0 или Energy Star 6.0. AOC предоставя 3 години гаранция за мониторите, включително замяна на място.


Новите модели вече са достъпни. Препоръчителната крайна цена е 499 лв. за модела m2870Vhe; и 519 лв. за m2870vq.



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

близнаци