Opel представи възродената Frontera.

Свързани новини

17.04.2024 09:50

Opel представи възродената Frontera

Видян 27405 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

След месеци на очакване германският производител Opel представи нов кросоувър, който ще се настани между Mokka и новия Grandland в гамата на марката, и ще замени Crossland след края на жизнения му цикъл. За модела, който ще бъде оборудван с хибридни и 100% електрически двигатели, е възродено името Frontera.

Новата Frontera има всичко необходимо, за да изпъкне в SUV-гамата на Opel. Новият модел е с по-модерен и атрактивен дизайн от Crossland и използва последната еволюция на решетката Vizor. Черен детайл с висок гланц е интегриран в предната част, заедно с тънки фарове с Eco LED технология и подобрено крило за дневни светлини.



Opel не съобщава размерите на новата Frontera, но тя има типични пропорции за B-сегмента, забележимо е по-голяма е от Mokka и има по-познат силует. Арките на калниците подчертават офроуд характера в сравнение с предшественика му, въвеждайки висока раменна линия и отличителна С-колона, която разделя вътрешното пространство.

Отвътре новата Frontera разполага с инструментален панел „Pure Panel" с два големи 10-инчови цифрови екрана за инструментите и информационно-развлекателната система, всеки разположен зад по-елегантен волан. Свързаността е от ключово значение, така че се предлага опцията за станция за зареждане, която става част от информационно-развлекателната платформа.



Новата Frontera получава 5 места в салона, като предните седалки са проектирани да осигурят високо ниво на комфорт благодарение на технологията Intelli-Seat. Специалните канали намаляват натиска върху опашната кост и са тапицирани с рециклирани материали и контрастни шевове. Задните се сгъват на асиметрични половини, увеличавайки обема на багажника от 460 литра до 1600 литра.

Що се отнася до задвижванията, в основата на Frontera е платформата CMP, която се използва от модели като Fiat 600, Jeep Avenger и редица други кросоувъри на концерна Stellantis. Съответно и задвижващите системи на новия модел на Opel ще бъдат идентични.

Това означава, че клиентите ще може да избират между напълно електрическа версия и двигатели с 48-волтова хибридна технология. Все още няма официални данни, но се очаква електрическата версия да получи мощност от 156 к.с. и пробег 400 км. Бензиновите варианти ще развиват между 101 или 136 к.с.

Източник: automedia



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Ирански прелести

Ирански прелести: Фото на деня

Ирански прелести: Фото на деня

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

близнаци