Свързани новини

29.08.2016 14:45

Какво казват числата за президентските избори?

Видян 3524 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бойко Борисов е роден лидер. Който не вярва, нека да погледне неговата нумерологична характеристика. Личното му число е Единица. Нещо повече – ако раздробим 13 юни, това дава още едно потвърждения за водачество с 1, медиен и публичен успех с 3, а за финал 6 – едновременно знак за любов и приятелство, но и за играч. Годината е на доказване („Тежка е царската корона, както гласи мотото на Единицата) и на победи за него – 1. Месец ноември, когато са президентските избори пък му идва Тройка – в светлините на прожекторите е и се радва на това. В деня на изборите 6 ноември, който е Деветка, приключва един етап и от 7-и, когато правителството му става точно на 2 години, започва друг.


Новата политическа звезда Румен Радев е от същата зодия като премиера Близнаци. Сигурно, понеже е шестица, а те са хора на настроенията, също като астрознака му,  генералът ту е „за” НАТО, ту е „против”, ту е „за” руските „МиГ”-ове, ту твърдо поддържа отбранителната линия по източния фланг на Пакта – сиреч, сдържането на Москва. Роден на 18 юни, той трябва да очаква от септември да намери нова любов и приятелства, ала и да има


сериозни проблеми с близки хора


За предателства ли става въпрос? От кого? В личен план ли или в партиен? Най-важният за него месец ноември, когато са изборите за президент идва с две лица – от една страна е „Почукай и ще ти се отвори”, а от друга е „Лабиринт”.


Денят на изборите за президент 6-и пък му идва като Петица. Това ще рече „Борба за лична кауза”, но и „събиране на куфари” – в смисъл напускане. Може да значи и пътешествие – например, след като така и така се пенсионира, което значи и 20 заплати бонус, като нищо ще направи някоя хубава екскурзия.


В тази връзка, интересно е да се разгледат числата и на Корнелия Нинова, чиято номинация за вицепрезидент на генерала в организацията на БСП в „Оборище”, която тя представи като номинация за президент, отвори парашута на Радев.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Земетресение близо до Девин

Земетресение край Девин

Земетресение разлюля района близо до ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

козирог

Денят ще бъде изпълнен с възможности за разширяване на вашите хоризонти

Денят ще бъде изпълнен с възможности за разширяване на