24.06.2016 12:49

Култовият A.Skillz с безплатно парти в България

Видян 1254 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

         Един от най-добрите съвременни dance и breakbeat артисти идва в България за избухващо танцувално парти! На 30 юни A.Skillz ще се развихри зад дековете на откритата сцена в Маймунарника! Невероятните технически умения и индивидуалният му подход към всяка публика, превръщат британския DJ в неизменен фактор в най-добрите breakbeat партита и фестивали по света! В сетовете си A.Skillz комбинира funk, drum’n’bass и dubstep, и не се притеснява да експериментира с музикални емблеми като James Brown, Queen, Beatles или Sting. Без значение дали е в клуб или на голяма фестивална сцена, музиката му винаги успява да разтанцува хората наоколо.


    Освен като диджей, A.Skillz е популярен и със своите иновативни ремикси на гиганти от всички жанрове  - от рок легендите Queen, през съвременни имена в денс музиката, като Don Diablo, до британските соул звезди Smoove & Turrell. Връзката между всички тях са съвременни бийтове, конструирани така, че да не оставят никого безразличен. Освен брит звездата, зад пулта в Маймунарника ще застанат и няколко български диджеи, без които трудно бихме си представили хип-хоп сцената у нас - Unkle Billy, Harry Up, Funktool.


    Началото е в 18.00 часа, а входът е свободен! Партито с A.Skillz е част от Тuborg Night Edition Parties – поредица 40 експлозивни клубни партита и концерти, които ще се състоят до края на годината в София и Пловдив. Традиционно марката подкрепя култови музикални събития, като тази година година фокусът е върху клубната сцена в двата най-големи града в България. Избраните събития ще се провеждат в партниращи клубове и заведения, с участието на едни от най-известните български и чуждестранни артисти и DJ-и.
 











Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

лъв