28.05.2016 12:01

Хулио-младши кацна у нас

Видян 1456 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    Хулио Иглесиас - младши пристигна в България и вече се готви за латино шоуто си в София лайф клуб в събота. На концерта зрителите ще могат да танцуват и в залата.


Първородният син на испанската звезда Хулио Иглесиас дойде у нас без своята половинка, белгийският модел Чариз Верхаерт.


Музикантът не за първи път е на българска земя. При предишната си визита той бе възхитен от красотата на българките. В интервю той споделя, че е романтичен и вярва в любовта от пръв поглед и че е готов да прекара живота си само с една жена. Хулио обаче втрещи всички с признанието, че не прощава само един недостатък на дамите - ако не могат да готвят.


Певецът се е занимавал с футбол, като баща си. Уиндсърфингът и тениса са любимите му занимания извън певческата кариера.


Хулио - младши запознава брат си Енрике Иглесиас с Анна Курникова. Двамата братя са много близки и не си съперничат в кариерите си.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.