05.03.2015 17:12

Стивън Боумън идва за Руския бал на лорд Минчев

Видян 4023 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Мощен руски холдинг, който има офиси и в България, е ангажирал половината ресторант Друзьа, където на 25 април ще се проведе традиционният Руски бал. Организаторът на събитието лорд Евгени Минчев отказа да назове компанията, но потвърди пред наш репортер, че Диамантената, Златната, Платинената и Кралската маси вече са продадени. Това прави почти 50% от общия брой на местата. 

 

Тази година Евгени ще посреща гостите си с бизнесдамата на 2014 година д-р Ружа Игнатова. Председател на организационния комитет пък ще бъде притежателката на салони Ермитаж Наталия Верхозина (на снимката). В комитета  влизат още бизнес дамите Славка Каравелова, адвокат Биляна Тончева, Елена Кристиано, Ивана Скендерова, Силвия Хрисимова-Шонлебе и други. 


Тази година Руския бал е посветен на 75-та годишнина от рождението на Емил Димитров. Лорд Минчев вече е разговарял с най-близката приятелка на Емил приживе Богдана Карадочева, както и със заслужилият артист на Руската федерация Бисер Киров, които са изразили желанието си да присъстват. Руската принцеса Олга Романова вече е изпратила поздравително писмо до гостите и организаторите на престижното събитие. Стивън Боумън – звезда от британската легендарна група Blake пристига в София на 25 април. Певецът ще бъде специален гост на организатора  на благотворителното събитие лорд Евгени Минчев и ще изпълни две от своите песни. 



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

стрелец