Свързани новини

31.07.2014 16:50

Пускат допълнителни билети за концерта на Бочели

Видян 1455 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

След преместването на концерта на Андреа Бочели, заради огромния интерес към билетите на стадион “Българска армия”, който ще бъде реновиран до 15 август, бяха осигурени допълнителни 3 500 седящи места, както и 2 000 правостоящи, но се оказа, че и те са недостатъчни, за да могат всички почитатели на Маесторото в България да се насладят на невероятния му талант.


 Поради голямото търсене на билети за събитието в София на 31 август от всички ценови категории, от които са останали малки количества, които ще свършат през следващите дни, организаторите от European Event Service решиха спешно да пуснат в продажба 2 000 допълнителни билета.


На сцената заедно с Андреа Бочели ще излязат над 130 българи от Оркестъра и Хора на Класик ФМ, които в момента усилено репетират за първото си излизане на сцена на стадион. Към тях ще се присъединят сопрано Светла Василева и китаристката Магдалена Калчева, която е част от кросоувър дуото CARisMA и е лично откритие на Маестро Бочели.


 Всичко това несъмнено ще превърне концерта на 31 август на стадион “Българска армия” в едно от най-мащабните и вълнуващи събития, правени у нас през последните години. Затова и огромният интерес от страна на родната публика не е никак необичаен. Маестро Бочели вече обеща да изпълни най-големите си хитове, както и сцени с хор из оперите „Трубадур“ и „Травиата“ от Верди, песни от албумите Incanto, Passione, Sentimento и Vivere.  Билети за концерта на Андреа Бочели все още могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

стрелец

Последвайте интуицията си

Ако днес почувствате необходимост да се оттеглите и