31.07.2015 15:15

НиЛо си прави фен клуб

Видян 586 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ежеседмично Николета Лозанова отговаря на въпросите на своите фенове в личната си рубрика, където наред с модните съвети, които й искат, най-много преобладават поканите за лична среща на обяд или на вечеря, съобщават от екипа й.


Плеймейтката обаче категорично попари мераците за индивидуални рандевута, като обясни, че подобно нещо носи голям риск, тъй като има много псевдопочитатели, които съвсем не й мислят доброто. "За съжаление на тези, които имат желание да се срещнем самостоятелно, нямам такава практика за подобни срещи от съображения за сигурност.


В днешно време не можеш да имаш доверие на никой! Има много злонамерени "фенове"! Дори физически да си в безопасност, не се знае по какъв начин това ще бъде представено, разтълкувано и изопачено. Не искам да излиза, че се сравнявам със световните звезди, но след като и при тях не се наблюдава подобно фриволно поведение, значи има защо.


Иначе всеки един от вас, който ме е оценил и изпитва позитивно отношение към мен, ми е изключително скъп и му благодаря от сърце. А за фен клуб, все по-често се замислям и може би скоро ще ви изненадам", споделя плеймейтката. И все пак, Николета разкрива, че планира в най-близко бъдеще да събере всички, които искрено й симпатизират, и да си устроят едно незабравимо изживяване заедно.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

лъв