Свързани новини

10.03.2010 13:34

Жените на Алексей

Видян 19382 пъти | Коментари 0
Гласували 16 рейтинг: 2.8125
много слаба слаба добра много добра страхотна

Председателят на УС на ЗК Лев Инс Ива Павлова отдавна здраво е стъпила на пистата и плътно диша във врата на Алескей Петров. На крехкото й тяло са увиснали десетки фирми и купища задължения. За негрите зад бюрата...ако Алексей е лошото ченге, то Ива е още по-лошото. Никой не може да се провре през нейната обсада. Перфектният и нюх надушва всичко,което би разтревожило или застрашило Алексей и
в „боя“ винаги печели тя, но... ако я пуснат!
Ива отдавна е забравила бюрото на БГА Балкан, където според очевидци е продавала билети, сега ако иска може да си купи самолет.Но тя не е суетна, защото господ й е дал всичко – красива, умна, умерено щастлива, това е, защото е умна и прекрасно разбира ,че в дълбоките води където я е хвърлила съдбата,прекалено щастливите риби ги изяждат. Не случайно тя не се показва на телевизионните екрани, не дава интервюта и няма нейна снимка дори в „Гугъл“ .Мълчанието й носи мистичен ореол в обществото. Тя спазва една народна мъдрост, която гласи: “Мълчи Иван, та мълчи. Ако е умен–колко е глупав, ако е глупав–колко е умен!“ Прекрасен съвет за тези, които не се чувстват на мястото си.
Според осведомени тя е до Алексей Петров повече от 14 години. Тя е дясната му ръка, интимната му слабост и подставеното му лице навсякъде.
Ива Павлова притежава фирма АС БГ ЕООД, Тя купува дружеството от израелеца Аврам Бенун в края на 2006 г. заедно с дела му от близо 15% в ЛЕВ ИНС за 364 хил. лв. - цена, която говори по-скоро за формален пинг-понг на собствеността. Половин година по-късно американският фонд Julius Baer International Equity Fund придобива три пъти по малък пакет - 5.3%, от ЛЕВ ИНС за 35 млн. лева. В момента в потрфейла на фонда инвестицията е оценена на 4.6 млн. долара.
Ива има дял и в таксиметровата компания Такси-с-експрес, чиято собственост са такситата 9-12-80. В нея тя заема пак отговорно място-в надзорния съвет е.
В Лев Корпорация бизнесдамата има 83-процентов дял чрез дружеството си Лев истейт. Тя е собственик на фирмите Пела, Екотур и ракламна къща Аида.
Госпожица Ива /с Алексей ги свързват чувства и дете, но не и брак/, е поставена от 2001 г.  в надзорния съвет на застрахователната компания.В момента ЛЕВ ИНС е 90% контролирана от нея. Като големи акционери все още се водят двете израелски дружества. „ Yaad Pirzul 1984“ се управлява от израелеца Яков Вайнингер, но той е дал генерално пълномощно на българската адвокатка Таня Мончева-Памукчиева, което й дава право да се разпорежда както намери добре с акциите, включително и да ги продава на каквато цена прецени. А адвокатката на свой ред е дала аналогично пълномощно на Ива Павлова. Управителят на Rahiti Meir Classic - Меир Овадия пък директно е дал пълномощно на Ива Павлова. Явно всички й имат доверие, а най-много Алексей Петров.


Няма общо между малката кибритопродавачка и малката билетопродавачка, освен едно изречение... И вече нямаше студ, нямаше глад – те бяха при Бог“ Само ,че в  нашата история знаем името на Бог.
А бившата жена на Алексей Петров, според мълвата живее скромно в панелен комплекс.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

телец