RAUL

Свързани новини

01.02.2024 13:56

Италианският художник RAUL с изложба ONIRICO във Vivacom Art Hall Oborishte 5

Видян 981 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Vivacom Art Hall Oborishte 5 в партньорство с немската галерия AK Galerie представят изложба “ONIRICO” на световно известния художник RAUL. Самият автор пристига за първи път в София, за да открие събитието на 7.2.2024 ч. от 17:00 ч. в Салонната зала на галерията.

Изложбата “ОNIRICO” представя 14 авторски творби, както и лимитирани серия скулптури. В нея могат да бъдат видени и  маски, които идват от въображаеми герои, представляващи войни от други времена, материализирани в картини, за да ни донесат тяхната енергия с цветове и жестове. Всяка творба може да бъде закупена от българските колекционери.

Роден в Пескара (Италия), Раул живее и работи между Европа и САЩ. Той пътува по света, изучавайки различни култури в постоянното изследване на символични езици, енергия и значения, които след това предава на своята публика чрез изкуството си. Символите са ключовият елемент в творбите на Raul.
Малко повече за „ONIRICO“ от самия Raul:

"За заглавието на тази изложба бих искал да използвам думата "ONIRICO", т.е. от италианската дума (онерична или съновидна), в която искам да представя мечтаната страна на моите вътрешни видения. Всичко идва от сън, знаците и символите са части от това пътуване между видимото и невидимото. С тези натрапчиво повтарящи се символи, които внасят пориви на енергия и живи вибрации се вижда моята работа и идеите ми. Страната на сънищата е безкрайна вселена, в която всичко може да бъде.”

От стените до хартията, от стъклото до пластмасата, от вестника до тетрадката с редове, използвана в училищата, всичко е възможно за Raul, ако повърхността го позволява. Сътрудничи си с целия свят, рисувайки стенописи в арт квартала на Маями, Wynwood, Cadillacs в Лос Анджелис и колаборации за обувки с марката за висша мода Geox в Италия.
С тази изложба VIVACOM ART HALL Oborishte 5 стартира своя арт календар за 2024г със самостоятелната изложба на световноизвестния автор. Експозицията може да бъде разгледана до 23.02.2024 г. Ексклузивно с вход свободен.  


 



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

скорпион

През този ден фокусът ви може да се измести към общуването

През този ден фокусът ви може да се измести към