17.10.2017 09:30

Пулев няма да се бие с Джошуа

Видян 1373 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Дългоочакваният двубой между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа няма да се състой. Причината за това е контузия на най-добрия ни боксьор. Българинът е получил контузия на гръдния мускул към мишницата по време на подготовката си в Берлин. От неговия щаб са пазили в тайна информацията за травмата, но след направения ядрено-магнитен резонанс е станало ясно, че Кобрата няма да може да се възстанови за битката с Джошуа, която трябваше да се проведе на 28 октомври в Кардиф. На Пулев ще са му нужни поне три месеца за пълно възстановяване. Все още не е ясно, дали няма да се наложи оперативна намеса. Това е първа по-сериозна травма в професионалната кариера на Пулев. От 2009-а насам той имаше единствено проблеми с ударната повъхност на своята ръка.
По-лошата новина за българина е, че той най-вероятно вече няма да бъде официален претендент за световната титла на  IBF.  Това сподели мениджърът на Антъни Джошуа – Еди Хърн.
"Той загуби задължителната си позиция на претендент. Загуби невероятна възможност да спечели много пари. Сега IBF ще направи нов ранкинг, може би ще дадат последен шанс на Пулев", финална елиминация, заяви Хърн.


Все пак се очаква официалното потвърждение на IBF. Според техните правила мач може да бъде отложен с няколко месеца при контузия на шампиона, но при травма на претендента няма точно записано тълкувание.
Специализираният сайт Boxingnews24.com от своя страна посочи двама от евентуалните претенденти за следващия двубой на Кобрата. Негови съперници могат да бъдат американецът Джарел Милър или германеца Кристиан Хамер.  Според електронния портал с една  евентуална победа в този двубой Пулев отново ще стане задължителен претендент.
В същото време Антъни Джошуа намери нов съперник за боксовата гала в Кардиф на 28 октомври.  Британецът ще се изправи срещу намиращия се на трето място в ранглистата на IBF Карлос Такам.
 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Почина бащата на убития Митко от Цалапица

Почина бащата на убития Митко от Цалапица

Бащата на убития младеж от Цалапица ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Ден бърз и активен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Ден бърз и активен. Определено ще ви е интересно и