21.02.2017 14:37

България с шанс да приеме мачове от Евро 2020

Видян 1105 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Шанс, макар и минимален, се появи пред стадион Васил Левски да бъде домакин на един от мачовете от Европейското първенство по футбол през 2020 година, което за първи път в историята ще бъде разпръснато по целия континент.


Кандидатурата на националния ни стадион вече беше отхвърлена, но заради забавяне на строителството на стадиона в Брюксел, от УЕФА търсят резервни варианти.


Според немско специализирано издание, цитирано от Меридиан Мач, в Нион вече разглеждат варианта мачовете от Брюксел да бъдат прехвърлени на някой измежду следните стадиони - Васил Левски, Френдс Арена в Стокхолм, Милениум Стейдиъм в Кардиф, Теди Колек в Йерусалим, Трактор в Минск и Т-Мобайл Арена в Скопие.


На стадиона в Брюксел,  чието строителство се забавя изключително много, трябваше да се изиграят три мача от груповата фаза на шампионата и един 1/8-финал. Шансовете на националния ни стадион все пак не са големи на фона на конкуренцията, но в името на разширяването на географията на футбола и отличните позиции на президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов в европейската централа може и да се окажат нелоши.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

риби