Националите в свободния стил пък ще се подготвят в Тетевен от 13 до 28 февруари за 60-то издание на турнира Дан Колов - Никола Петров в столицата. Схватките ще бъдат в зала Левски София от 2 до 5 март.
Входът за зрителите е свободен.

Свързани новини

09.02.2023 15:26

Кирил Милов оглави световната ранглиста

Видян 3991 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Кирил Милов оглави за първи път световната ранглиста при 97-килограмовите на класическия стил, съобщиха от Българската федерация по борба.


Европейският шампион и втори в света през 2022 година започна впечатляващо сезона, като триумфира с титлата на Гран при в Загреб след пет убедителни победи.


Българинът е с актив от 50 000 точки, втори е арменецът Артур Алексанян, който надви нашия на финала на последното световно първенство преди 3 месеца, олимпийски шампион и 4-кратен европейски първенец, който е с 45 000 точки, а трети е азерът Ариф Нифтулаев (38 800).


В момента класиците са на лагер в Пореч (Хърватия). Сборът ще продължи до 18 февруари, а след това тимът, воден от Братан Ценов, ще се подготвя в Тетевен за следващия рейтингов турнир - Ибрахим Мустафа в Александрия (Египет) от 23 до 26 февруари.


Част от женския отбор - Миглена Селишка, Тайбе Юсеин, Мими Христова и София Георгиева заминават в неделя за лагер в Египет, а след това тимът също ще вземе участие на турнира в Александрия.


Националите в свободния стил пък ще се подготвят в Тетевен от 13 до 28 февруари за 60-ото издание на турнира Дан Колов - Никола Петров в столицата. Схватките ще бъдат в зала Левски София от 2 до 5 март.
Входът за зрителите е свободен.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

козирог